De Waarde van Werk

Werk is meer dan alleen maar geld verdienen. Werk betekent ook structuur, een sociaal netwerk en erbij horen – werk is waardevol op vele manieren. Dat geldt voor ons allemaal en ook zeker voor vluchtelingen. Bij de campagne De Waarde van Werk staat één stelling centraal: ‘Ik werk...dus ik ben...’. Wij vragen medewerkers en bezoekers van onze corporate partners om via deze stelling aan te geven wat werk voor hen betekent. Een actuele vraag, nu velen van ons in verband met corona vanuit huis werken, ons werk anders inrichten, (tijdelijk) minder of juist veel meer werk hebben. Via deze weg vragen we daarom ook aan u: wat betekent werk voor u?
Meet. Greet. Work.
Werkgeversiniatief de Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar met betaalde banen als doel. Meer weten over het werk van de Refugee Talent Hub? Volg onze social media kanalen en check regelmatig onze website. Of schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten.
De Waarde van Werk
Deze website en magazine WERK zijn onderdeel van een bredere campagne van de Refugee Talent Hub over de betekenis van werk. Wij rollen deze campagne uit op de werkvloer van onze corporate partners waarbij de vorm en omvang verschillen per werkgever - variërend van een eenmalige digitale workshop tot een maandlange campagne op de (online) werkvloer. Meer weten of meedoen? Neem dan snel contact op.

Partners